Mijn revolutie

Voor Daan had ik nog nooit met iemand seks gehad. En had ik ook een enorme bos schaamhaar, waar een hippie nog jaloers op geweest zou zijn. Vroeger was ik (een soort van) bang voor mijn vagina. I kid you not. Dus logischerwijs ook voor scheren. Sorry mam. Ik weet dat je dit leest, want je liket al mijn Facebook-posts. Sorry iedereen trouwens. Gevalletje too much information. Maar goed, terug naar het verhaal: voor Daan droeg ik ook oma onderbroeken.

Het is velen van jullie vast niet ontgaan dat ik alles behalve cool ben (iets wat ik nu juist tof vind aan mezelf), maar nee. Ik droeg dus geen strings op mijn vijftiende. Ik kan me het moment dat ik mijn eerste strings kocht dan ook goed herinneren. Bij het afrekenen lekker ongemakkelijk de jongen achter de kassa niet aankijken. Dan beseffen dat je het extra ongemakkelijk maakt door hem niet aan het aan te kijken en dan vervolgens echt je best doen om hem gefixeerd te blijven aanstaren. Wat dus totaal niet ongemakkelijk is. En je dan afvragen of die jongen de string sexy vindt.

Flawless

Toen ik voor de eerste keer een string aan deed, heb ik dan ook de hele middag als Beyoncé lopen rond paraderen in mijn slaapkamer. Best logisch ook. Inmiddels draag ik naast strings, ook tussenmaatjes hoor. Voor als ik op een lange zware dag geen touw tussen mijn reet wil hebben zitten. Maar goed, heb ik dus die hele revolutie gehad… Zijn oma onderbroeken hip tegenwoordig. Ik weet het ook niet meer hoor.