Mijn plotselinge interesse in anal

Ik probeer de afgelopen tijd herhaaldelijk anale porno te kijken op mijn werk. Of ik probeer mezelf bij te spijkeren op het gebied van ‘anal’. Ten minste, dat moet iemand wel denken als hij mijn zoekgeschiedenis ziet van de computer waar ik op werk achter zit.

Het zit zo. Ik ben op kantoor naar een nieuwe computer verhuisd. Dan moet je niet alleen diep graven in je brein op zoek naar de wachtwoorden die je computer normaal gesproken voor je onthoudt. Nee, je moet ook verdomme de hele website invullen in je adresbalk, omdat deze computer nog niet weet dat je elke dag minstens tien keer Facebook en onzetaal.nl bezoekt.

Ik ben basically dommer dan een ezel. Ik heb namelijk al veel vaker dan twee keer op enter gedrukt, voordat ik door heb dat hij mijn websites nog steeds niet afmaakt. Omdat ik ook af en toe Google Analytics bezoek en niet verder typ dan ‘anal’, lijkt het nu net alsof ik te achterlijk ben om de incognito functie te gebruiken.

Ik ben allang blij dat geen van mijn collega’s net over mijn schouder heeft gekeken, als Google me weer eens anal tips geeft.

Lees ook: Mijn revoltie – van oma onderbroek naar mini string