JE BH IS KIM JONG-UN

Tessa doet even aan trendwatching. Niet dat ik daar goed in ben. Maar God. Ik ben zo vóór dansende borsten en nipples die trots door shirts heen prikken. Laten zien dat ze het koud hebben. Of dat het glijdt daar beneden. BH’s zijn een beknelling. Het is een soort van dictatuur. Mijn BH is Kim Jong-un. En aan het einde van de dag vluchten mijn tieten naar Amerika. Om die droom te leven. En damn, wat voelt dat goed. (Net zoals hamburgers eten.)

Maar helaas. Mijn tieten hebben een heerser nodig. Iets dat schreeuwt: “blijf pretty”. Ook zodat ze niet bij elke hobbel in mijn nek liggen. En ik me niet bij elke stap irriteer aan hoe rebels ze toch zijn. Want zie je, BH’s zijn niet gemaakt om vrouwen mooi te maken. Een cadeautje te zijn voor elke man die je uit wil pakken. Ze zijn er ook voor ondersteuning. En mijn tieten zijn gewoon geen geboren leiders.

Verder ben ik heel erg voor deze trend. Maar misschien is dat mijn lesbische teen speaking.
#voteTessa4president