Beyoncé & Jay-Z zijn er niets bij

Daan en ik hebben vandaag alweer vier jaar een relatie, waarvan eentje samen in een huis. 50 procent van de relatie is Daan de liefste jongen van de hele wereld. Ik heb hem nodig. Als ik weer eens een van mijn halve paniekaanvallen heb, om iets waar ik me helemaal geen zorgen om zou moeten maken, dan pakt hij me vast en zegt hij: “Tess. Het komt goed. Echt waar.” Vorig jaar schreef ik een blog over deze 50 procent van de relatie (klik hier om die te lezen). Hoe zit het dan met de andere 50 procent, vraag jij je misschien nu af. Nou, zo gaat het dan:

We zitten op de fiets. Ik klaag hoe vol mijn buik wel niet zit van drie gangen en heel veel bier. Daan laat een scheet.

“Daaaan”, zeg ik.

“Wat?”

“We hebben net een super romantische date gehad.”

“Zo romantisch was ie niet. Je zat de hele tijd naar mijn borsten te staren.”

Daan is niet alleen mijn bae – met goddelijk lichaam, maar ook mijn beste vriend.

Lees ook: Is ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ saai?